همایش ملی مدیریت گردشگری طبیعت گردی و جغرافیا

ارائه راهکارهای معماری در طراحی مجموعه های اقامتی- تفریحی در راستای تقویت و ارتقاء صنعت توریسم

[toggle title=”مشخصات مقاله”]

سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت گردشگری، طبیعت گردی و جغرافیا
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۰۶.۰۳ کلیوبایت (این مقاله دارای فول تکست است و می توانید فایل آن را دریافت نمایید)

[/toggle]

[toggle title=”نویسندگان”]اردشیر شریفیان – دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
بهرام وزیری – دانشیار گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
حسن ستاری ساربانقلی – استادیار گروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

[/toggle]

[toggle title=” چکیده مقاله”]به دلیل زیرساخت های تکنولوژیکی- فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایجاد شده در قرن بیست و یکم، پدیده گردشگری یک واقعیت اجتناب پذیر در رفتار و عمل انسان برای ارضا شدن روح کنجکاو او خواهد بود. در حالی که عصر جدیدی از توریسم آغاز شده است و سیر تکاملی خود را می پیماید و با توجه به جاذبه های گردشگری، ظرفیت ها و امکانات مناسب در عرصه های مختلف، به راحتی میت وان دریافت که مقام نود و پنجم در شرایط کنونی و رتبه یکصد و سی و هفتم در افق 2020 میلادی در میان 181 کشور جهان شایسته صنعت گردشگری ایران نیست، کشوری که از نظر توانمندی های خاص طبیعت گردی در میان پنج کشور اول دنیا قرار دارد. این صنعت در ساختارهای فضایی، فرهنگی، ا جتماعی و اقتصادی عصر پسامدرن در جامعه حال حاضر شهری ایران بسیار با اهمیت است. براساس چنین ویژگی، امروزه گسترش فضاهای باز جمعی و ایجاد مراکز فراغتی و تفریحی و اقامتی مدرن یکی از اهداف مهم برنامه ریزان مدیریت شهرهای جامعه گردشگری می باشد. در این مقاله، طراحی معماری مجموعه های تفریحی- اقامتی بعنوان عاملی مهم و تأثیر گذار در احیاء و تقویت صنعت گردشگری با روش تحلیلی- تفسیری و بکارگیری از ابزار کتب و مقالات و بررسی نمونه های داخلی و خارجی با ارائه جدولی مورد مطالعه قرار گرفته است. در پایان نتایج حاصل از این تحقیق با معرفی الگوهای طراحی مجموعه های تفریحی- اقامتی به احیاء و تقویت صنعت گردشگری در کشور می ا نجامد.

[/toggle]

[toggle title=”نحوه استناد به مقاله”]در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

شریفیان, اردشیر؛ بهرام وزیری و حسن ستاری ساربانقلی، ۱۳۹۲، ارائه راهکارهای معماری در طراحی مجموعه های اقامتی- تفریحی در راستای تقویت و ارتقاء صنعت توریسم، اولین همایش ملی مدیریت گردشگری، طبیعت گردی و جغرافیا، همدان، انجمن ارزیابان محیط زیست هگمتانه،

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (شریفیان, اردشیر؛ بهرام وزیری و حسن ستاری ساربانقلی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (شریفیان؛ وزیری و ستاری ساربانقلی، ۱۳۹۲)

[/toggle]

[divider]

[box type=”note” ][aio_button align=”none” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”انجام مقاله علمی پژوهشی و ISI در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?p=796″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”دریافت سایر مقالات در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=297″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” text=”انجام پایان نامه در این حوزه” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”pink” size=”small” icon=”none” text=”انجام پروپوزال در این حوزه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″][/box]