اولین همایش ملی حسابداری، حسابرسی و مدیریت

آزمون تجربی رابطه الگوهای تامین مالی بر شاخصهای ارزیابی عملکرد مالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

[toggle title=”مشخصات مقاله”]

سرفصل ارائه مقاله: حسابداری
سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۳۲۰ کلیوبایت (این مقاله دارای فول تکست است و می توانید فایل آن را دریافت نمایید)

[/toggle]

[toggle title=”نویسندگان”]رامین زمانی عموقین – عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی مولانا، آبیک، قزوین، ایران
مصطفی افشار – استاد مدعو موسسه آموزش عالی مولانا، آبیک، قزوین، ایران

[/toggle]

[toggle title=” چکیده مقاله”]یکی از مهمترین اجزای هر فعالیت اقتصادی فراهم کردن منابع مالی مورد نیاز است ، که این منابع را می توان از محل حقوق صاحبان سهام یا بدهی تأمین کرد . در همین را ستا مدیران مالی در شرکت ها تضمین بهترین ترکیب منابع تأمین مالی یا به عبارت دیگر ساختار سرمایه می باشد و تصمیمات اتخاذ شده در این زمینه در راستای افزایش ارزش شرکت است . موضوع ساختار سرمایه از جمله مسائلی است که تا کنون تحقیقات و آزمون های زیادی بر روی آن انجام شده است و در حال حاضر نیز تحقیقات نظری و بررسی های تجربی در مورد آن ادامه دارد. زیرا این امر براقلام صورتهای مالی و تبع آن نسبتهای مربوطه ی آنها اثرگذار می باشند ودر نهایت در تصمیم گیری استفاده کنندگان بخصوص اعتباردهندگان مرتبط با آن واحد موثر خواهد بود . در این پژوهش به بررسی اثر برخی متغیرهای الگوی تامین مالی مانند عمر شرکت٬ اندازه شرکت ٬رشد سود انباشته٬ رشد بدهی کوتاه مدت و رشد بدهی بلند مدت بر شاخصهای ارزیابی عملکرد مالی شرکتها پرداخته شده است . نمونه تحقیق شامل 100 شرکت پذیرفته شده دربورس اوراق بهادارتهران دردوره زمانی 1385-1390 می باشد که ازطریق غربالگری انتخاب شدند. برای آزمون فرضیه ها پس از پردازش اطلاعات به کمک صفحه گسترده Excel و نرم افزار Eviews ٬ ضریب همبستگی پیرسون محاسبه و تحلیل رگرسیون چند گانه باچیدمان دادهای تابلویی صورت پذیرفت. نتایج حاصل از آزمون فرضیات تحقیق نشان داد ٬ متغیر های الگوی تامین مالی به طور قابل توجهی با شاخص های ارزیابی عملکرد مالی رابطه معنی داری دارند. بنابراین می توان گفت الگو های تامین مالی به کار گرفته شده توسط شرکت ها بر عملکرد مالی تاثیر فراوان دارد و الگوهای مالی مناسب می تواند باعث عملکرد بهتر و الگوهای مالی نا مناسب باعث عملکرد ضعیف شرکت ها می شود.

[/toggle]

[toggle title=”نحوه استناد به مقاله”]در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

زمانی عموقین, رامین و مصطفی افشار، ۱۳۹۲، آزمون تجربی رابطه الگوهای تامین مالی بر شاخصهای ارزیابی عملکرد مالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار، اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت، شیراز، موسسه بین المللی آموزشی و پژوهشی خوارزمی،

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (زمانی عموقین, رامین و مصطفی افشار، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (زمانی عموقین و افشار، ۱۳۹۲)

[/toggle]

[divider]

[box type=”note” ][aio_button align=”none” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”انجام مقاله علمی پژوهشی و ISI در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?p=796″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”دریافت سایر مقالات در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=297″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” text=”انجام پایان نامه در این حوزه” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”pink” size=”small” icon=”none” text=”انجام پروپوزال در این حوزه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″][/box]