اولین همایش ملی حسابداری، حسابرسی و مدیریت

آشنایی با جایگاه اخلاق در حرفه حسابداری

[toggle title=”مشخصات مقاله”]

سرفصل ارائه مقاله: حسابداری
سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۳۰.۰۴ کلیوبایت (این مقاله دارای فول تکست است و می توانید فایل آن را دریافت نمایید)

[/toggle]

[toggle title=”نویسندگان”]شهلا طالاری – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات واحد ساوه
مسعود مرزبان – دانشجوی کارشناسی ارشد

[/toggle]

[toggle title=” چکیده مقاله”]حضور حسابداری در دنیای امروز امری ضروری است زیرا عامل محرکی برای سامانه اقتصادی جاری بوده و در برابر عموم مسئولیتی کلیدی دارد . از اینرو اطلاعاتی که توسط حسابداران ارائه می شود باید کارآمد ، واقعی ، بی طرفانه و قابل اتکا باشد پس حسابداران باید واجد شرایط حرفه ای باشند در نتیجه اخلاق حسابداری برای حسابداران حرفه ای و افراد متکی به خدمات حسابداری جایگاه خاصی دارد . به طور کلی ، حسابداری فرایند شناسایی ،ثبت ، طبقه بندی ، اندازه گیری و گزارشگری اطلاعات مالی است که برای استفاده کنندگان اطلاعات ، توان تصمیم گیری و قضاوت را فراهم می سازد که با توجه به این که حسابرسی وظیفه اعتباردهی به اطلاعات مالی را دارد بنابراین رابطه مهمی بین شناسایی و اندازه گیری اطلاعات اقتصادی وجود دارد. آینده حرفه حسابداری به رهبری اخلاقی توسط شخص حسابدار وابسته است که لازم است آنها با تبین اهمیت معیارهای اخلاقی والا و آموزش لزوم درستکاری فردی ، حسابداران فعلی و آتی را به سوی آینده ای روشن سوق دهند . در طی این مقاله سعی شده پیرامون مفاهیم اساسی اخلاق ، لزوم رعایت اصول اخلاقی ، تهدیدات و تدابیر برای اخلاق در حرفه حسابرسی و حسابداری ارائه شود و سپس اصول بنیادی آیین رفتار حرفه ای حسابداری به طوری مختصر بیان می شود .

[/toggle]

[toggle title=”نحوه استناد به مقاله”]در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

طالاری, شهلا و مسعود مرزبان، ۱۳۹۲، آشنایی با جایگاه اخلاق در حرفه حسابداری، اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت، شیراز، موسسه بین المللی آموزشی و پژوهشی خوارزمی،

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (طالاری, شهلا و مسعود مرزبان، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (طالاری و مرزبان، ۱۳۹۲)

[/toggle]

[divider]

[box type=”note” ][aio_button align=”none” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”انجام مقاله علمی پژوهشی و ISI در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?p=796″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”دریافت سایر مقالات در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=297″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” text=”انجام پایان نامه در این حوزه” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”pink” size=”small” icon=”none” text=”انجام پروپوزال در این حوزه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″][/box]