مقالات فارسی GIS

تعيين مناطق مناسب براي تغذيه مصنوعي آب هاي زيرزميني به روش حوضچه هاي تغذيه با استفاده از GIS

چکیده: 

استفاده ازحوضچه هاي تغذيه يكي از روش هاي تغذيه مصنوعي آبهاي زيرزميني است. تعيين مناطق مناسب براي تغذيه مصنوعي از اهميت بسياري برخوردار است كه لازم است با دقت كافي انجام شود. به علت وجود پارامترهاي متعدد مؤثر در مكان يابي و نياز به بررسي توام معيارهاي ارزيابي شده و تغييرات مداوم آنها، سامانه اطلاعات جغرافيايي ابزاري كارآبراي مديريت و به كارگيري داده هاي مكاني در اين زمينه است. در اين تحقيق براي مكان يابي مناطق مناسب تغذيه مصنوعي آبهاي زيرزميني در حوزه آبخيز گاوبندي در جنوب ايران از فاكتورهاي شيب، نفوذپذيري سطحي، ضخامت آبرفت و كيفيت آبرفت استفاده شده است. نقشه هاي فوق در محيط GIS و با اعمال مدل هاي بولين و فازي طبقه بندي، امتيازدهي و تلفيق شدند. همچنين نقشه هاي كاربري اراضي و ژئومرفولوژي منطقه از تصاوير ماهواره اي استخراج گرديدند. نتايج حاصل از اين تحقيق نشان مي دهد كه حدود 12 درصد از عرصه دشت گاوبندي براي تغذيه مصنوعي مناسب است. بررسي ارتباط بين واحدهاي ژئومرفولوژي و مناطق مناسب براي تغذيه مصنوعي نشان مي دهد كه مناطق مناسب براي تغذيه مصنوعي بيشتر در واحدهاي مخروط افكنه ها و دشت سر قرار دارند.

نویسندگان

نوري بهزاد

غيوميان جعفر

محسني ساروي محسن

درويش صفت علي اصغر

فيض نيا سادات

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”انجام مقاله علمی پژوهشی و ISI در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?p=796″]

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”دریافت سایر مقالات در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=297″]

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” text=”انجام پایان نامه در این حوزه” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″]

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”pink” size=”small” icon=”none” text=”انجام پروپوزال در این حوزه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″]

[gview file=”http://cld.persiangig.com/preview/8QOsSW2jbD/56513830317.pdf” save=”1″]

دانلود فایل

 

دیدگاهتان را بنویسید