همایش ملی معماری فرهنگ و مدیریت شهری

بررسی مکان یابی کاربری بهداشتی درمانی نمونه موردی: بیمارستان امام سجادتبریز

[toggle title=”مشخصات مقاله”]

سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: همایش ملی معماری، فرهنگ و مدیریت شهری
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۷۷۰.۶۸ کلیوبایت (این مقاله دارای فول تکست است و می توانید فایل آن را دریافت نمایید)

[/toggle]

[toggle title=”نویسندگان”]مسعودوحید وحدت طلب – دکتری معماری استادیار گروه معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز
مینو قره بیگلو – دکتری معماری استادیار گروه معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز
شیوا یگانه – دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشکده معماری دانشگاه هنر اسلامی واحد تبریز

[/toggle]

[toggle title=” چکیده مقاله”]در اغلب شهرها عدم تخصیص متناسب فضا و مکانیابی بهینه ی عناصر خدماتی و کالبدی شهر، به ویژه مراکز درمانی (بیمارستان)، مشکلات شهری و شهروندی را به دنبال داشته است. مراکز خدمات بهداشتی و درمانی از مراکزی هستند که به طور مستقیم در تامین سلامت فرد و جامعه دخیل می باشند. بنابراین دسترسی به موقع به این مراکز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مکان یابی کاربری های درمانی باید بر اساس نیاز و دسترسی سریع مردم انجام پذیرد و در عین حال به دور از سر و صدای ناشی از ازدحام جمعیت و ترافیک بوده و دارای محوطه ی وسیع فضای سبز جهت تلطیف هوای محیط مجاور باشد. این مقاله به بررسی عوامل موثر بر انتخاب مکان مناسب جهت مراکز بهداشتی- درمانی پرداخته و سپس بر پایه ی معیارها و اصول به دست آمده، به تحلیل موفقیت یا عدم موفقیت مکان یابی بیمارستان امام سجاد تبریز می پردازد. برای نیل به اهداف فوق، روش تحقیق به صورت کیفی بوده و در جمع آوری اطلاعات در آن از منابع کتابخانه ای و برداشت های میدانی از نمونه ی موردی پژوهش استفاده گردیده است.

[/toggle]

[toggle title=”نحوه استناد به مقاله”]در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

وحدت طلب, مسعودوحید؛ مینو قره بیگلو و شیوا یگانه، ۱۳۹۲، بررسی مکان یابی کاربری بهداشتی درمانی نمونه موردی: بیمارستان امام سجادتبریز، همایش ملی معماری، فرهنگ و مدیریت شهری، کرج، مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج، دفتر معماری دید،

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (وحدت طلب, مسعودوحید؛ مینو قره بیگلو و شیوا یگانه، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (وحدت طلب؛ قره بیگلو و یگانه، ۱۳۹۲)

[/toggle]

[divider]

[box type=”note” ][aio_button align=”none” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”انجام مقاله علمی پژوهشی و ISI در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?p=796″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”دریافت سایر مقالات در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=297″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” text=”انجام پایان نامه در این حوزه” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”pink” size=”small” icon=”none” text=”انجام پروپوزال در این حوزه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″][/box]