اولین همایش بین المللی حسابداری، حسابرسی مدیریت و اقتصاد

ملاحظات اخلاق و حرفه گرایی در حسابداری و حسابرسی

[toggle title=”مشخصات مقاله”]

سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: اولین همایش بین المللی حسابداری، حسابرسی مدیریت و اقتصاد
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۴۵.۲۸ کلیوبایت (این مقاله دارای فول تکست است و می توانید فایل آن را دریافت نمایید)

[/toggle]

                                                                                                                      [toggle title=”نویسندگان”]فریدون ویسی – دانشجوی دکتری حسابداری
روژین رستم پور – دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری
سیدعلاالدین قریشی – دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری

[/toggle]

[toggle title=” چکیده مقاله”]اخلاق 1 به عنوان بخشی از فلسفه یا حکمت عملی قلمداد میشود. موضوع و قلمرو اخلاق و جوامع بشری آن، چگونه رفتار کردن است. به این ترتیب این مفاهیم به اخلاق عمومی بر می گردد؛ اما در هر جامعهی گروههای مختلفی نظیر صاحبان حرف، واحدهای کسب و کار، احزاب سیاسی، جوامع مدنی و نظایر آنها وجود دارند که علاوه بر ضوابط و اصول اخلاق عمومی، اصول و ضوابط اخلاقی خاصی بر چگونه رفتار کردن در جامعه و در ارتباط با دیگران دارند. اصطلاحاتی نظیر اخلاق اساسی، اخلاق حرفهای و اخلاق کسب و کار درمورد آنها به کار میرود. اغلب حرفههای تخصصی، اخلاق رسمی و مدونی دارند که چگونگی رفتار و اعمال مسئولیتهای سازمان یا اعضای حرفه را در مقابل جامعه و اشخاص معین میکند این احکام مدون، آئین رفتاری نامیده میشود. حرفهیحسابداری و حسابرسی با یکی از اساسی ترین موضوعات جامعه، یعنی اموال و دارائی افراد در ارتباط است. کسب اعتماد وظیفهی همه حسابداران و شاغلان در این حرفه است تا آینده حرفهی حسابداری تضمین شود. بنابراین حسابداران نه تنها باید واجد شرایط و صلاحیت حرفهای باشند بلکه باید از درجهی بالایی از صداقت و درستکاری حرفهای نیز برخوردار بوده و آبرو و حیثیت حرفهای از مهمترین داراییهای آنها باشد. دستیابی به هدف اصلی حسابداری در سایه اخلاق است. اگر در یک حرفه اخلاق حرفهی باشد آن حرفه پیشرفت میکند و گرنه باید منتظر نابودی آن رشته بود. آیین رفتار حرفهی مهمترین خط مشیهای حرفه را مشخص میکند و ضامن بقای آن است و نباید شامل ایدههای ذهنی باشد بلکه باید دارای هدفهای دستیافتنی و مقررات عملی و قابل اجرا برای کار باشد.

[/toggle]

[toggle title=”نحوه استناد به مقاله”]در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

ویسی, فریدون؛ روژین رستم پور و سیدعلاالدین قریشی، ۱۳۹۴، ملاحظات اخلاق و حرفه گرایی در حسابداری و حسابرسی، اولین همایش بین المللی حسابداری، حسابرسی مدیریت و اقتصاد، اصفهان، دبیرخانه همایش،

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (ویسی, فریدون؛ روژین رستم پور و سیدعلاالدین قریشی، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (ویسی؛ رستم پور و قریشی، ۱۳۹۴)

[/toggle]

 [divider]

[box type=”note” ][aio_button align=”none” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”none” text=”انجام مقاله علمی پژوهشی و ISI در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?p=796″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”دریافت سایر مقالات در این زمینه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=297″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”none” text=”انجام پایان نامه در این حوزه” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″] [aio_button align=”none” animation=”none” color=”pink” size=”small” icon=”none” text=”انجام پروپوزال در این حوزه” target=”_blank” relationship=”dofollow” url=”http://payannameha.ir/?page_id=3206″][/box]